HET nieuwe ETEN KOMT NAAR JE TOE! 

   VROUWENVLEES: Scharrelvlees van ONS erf naar JOUW bord                  

Diana Saaman en Louise van der Linden

Vanuit een bijzonder diepe, jarenlange vriendschap en gedeelde passie voor een (h)eerlijk leven voor dieren is een unieke samenwerking ontstaan. Onze krachten gebundeld.
Diana Saaman, de creatieve denker en idealist samen met Louise van der Linden, de vrijetijdsboerin en de regelaar.

Diana woont in het Oosten en Louise in het Westen van het land. Bruggen bouwen als symbool voor onze samenwerking: dierenwelzijn en economie. Vriendschap en ondernemerschap. Van ons erf naar jouw bord.

Ons team

Diana Saaman

Diana Saaman

Positie Boerin en communicatie adviseur

Over Ik ben boerin geworden omdat de bio industrie mij erg tegenstond. Dieren die wij uiteindelijk opeten, hebben recht op een leven dat bij hun past. Een varken hoort in een wei met wroetmogelijkheden en met een warme stal vol stro. En niet in een steriele betonnen ruimte zonder daglicht. Op mijn natuurlijke varkenshouderij Frank en Frij is het varken welkom zoals 'ie is. Het krijgt ruimte, sociale contacten en staarten worden niet afgeknipt. Uiteindelijk gaan zij naar de slager. Louise en ik willen dat goed vlees beschikbaar is voor jullie! Zodat meer en meer mensen kunnen Eten met Geweten en gewoon smakelijk genieten!

Louise van der Linden

Louise van der Linden

Positie Secretaresse met organisatietalent en passie voor het boeren leven

Over Ik ben al jaren freelance secretaresse maar het “boerinnenbloed” stroomt door mijn aderen. Elk jaar ga ik in de mooiste tijd van het jaar, de lammertijd, naar Zweden en werk ik circa 6 weken op een Natuurlijke schapenboerderij. Fysiek hard werken bij mijn dierbare Gotland schapen. De lammetjes worden geboren om opgenomen te worden in het fokprogramma maar ook hier gaan schapen naar de slacht. Ik vind dat niet zielig omdat ik weet wat een heerlijk leven ze gehad hebben zonder stress in de velden van Bjärsäterstorp. En ik lever daar een liefdevolle bijdrage aan. Samen met Diana ben ik onze dieren dankbaar dat zij ons goed vlees, mooie wol en een mooie huid leveren dat wij bij jou bezorgen. Voor informatie over de schapenboerderij Kijk op: www.bjarsaterstorp.se


Vragen over natuurlijke varkenshouderij Frank en Frij? diana@goedvarkensvlees.nl

Vragen over het bestellen van een overheerlijk vleespakket? Louise@goedvarkensvlees.nl